INVIERNO

Camino Inglés - Camino de Invierno

Pilgrimsvandringer - Ferrol til Santiago de Compostela 2015 & Ponferrada til Santiago de Compostela 2017

Camino de Invierno - Vintervejen

 

Camino de Invierno udgår fra Ponferrada, Tempelridder byen og forløber langs først Rio Boeza og senere Rio Sil. Caminon strækker sig ca. 263 km til Santiago de Compostela.

 

Camino de Invierno - Vintervejen.

 

Plgrimsvandringen kan gøres på mellem 9 dage igennem det bølgende grønne Galiciske landskab, gennem små landsbyer, skove o. lign. og sluttede ved katedralen i Santiago de Compostela.

 

Camino de Invierno er et alternativ til Camino Frances fra Ponferrada, hvor pilgrimme skal vandre over O Cebreiro, hvor alternativet er at vandre i dalsænkningerne langs de to floder Rio Boeza og River Sil.

 

 

 

Pilgrimsvandringen blev påbegyndt i Ponferrada den 11. august og afsluttede i Rodiero den 16. august og tilbage i Rodiero den 12. november og afsluttet den 14. november 2017 ca. kl. 17.00 på katedralpladsen i Santiago.

 

Fra København med fly til Madrid med Iberia. Over-nattede i Madrid for dagen efter at tage med tog - RENFE - fra Madrid til Ponferrada. Rejsen vil normalt tage 5-6 timer, tog 8 på grund af nedbrud i højhastighedstog ved Palencia.

 

 

Ved Ponferrada kan pilgrimmen vælge enten at vandre på Camino Frances over O'Cebreiro eller vandre på Camino de Invierno over Alto do Faro til Santiago de Compostela. Antal vandredage er stort set de samme. De sidste dage vandres ind på Camino Sanabrés

Camino de Invierno - Vintervejen - kan med fordel vandres i vinter- månederne, da klimaet er mildere og selvom vejen er mere kuperet, er det en fordel i vinterhalvåret, da også det højeste pas er halvt så højt som ved O'Cebreiro.

Mødet med katedralkon- toret i Santiago er altid en oplevelse. Ofte er der så mange pilgrimme, der ønsker at få udstedt et Compostela eller et Af- standsbevis, at du må vente i timevis. Denne gang tog det under 5 minutter, men da var også i november.

Copyright © All Rights Reserved